Open Dutch Fiber Logo

E-Fiber heet nu Open Dutch Fiber

Wil je ook aangesloten worden? Doe de postcodecheck en bekijk de mogelijkheden op jouw adres

Open voor vragen

E-Fiber gaat verder als Open Dutch Fiber. Heb je een vraag over deze verandering? Waarschijnlijk vind je het antwoord op jouw vraag in onze lijst met veelgestelde vragen hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk dan bij alle veelgestelde vragen. 

Kijk op de Service & Contact pagina als je met ons in contact wil komen.

E-Fiber is nu ODF

Verandert er iets voor mij

Nee, alle informatie over abonnementsaanvragen gaat naar de gekozen provider en die verwerkt dit verder. De aanvraag voor een glasvezelaansluiting gaat naar de aannemer. De aannemer zal contact opnemen namens ODF.

Ja, de aansluiting op het glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber is gratis. Behalve voor een aantal adressen waar een aansluitbijdrage wordt gevraagd. Vaak zijn dit adressen die buiten de dorps- of stadskern liggen en/of langere afstanden vanaf de straat tot aan de woning kennen. Via de postcodecheck op de website kunt je de situatie op jouw adres zien. Er zijn natuurlijk wel kosten verbonden aan het abonnement bij een provider, maar die betaal je aan de provider rechtstreeks.  

Het glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber is open. Dit betekent dat je zelf kunt kiezen bij welke provider je een abonnement afsluit. Mits deze hun diensten over ons glasvezelnetwerk leveren. Het provideraanbod blijft vooralsnog gelijk, als er iets wijzigt in het aanbod op jouw adres dan is dit zichtbaar nadat je een postcodecheck hebt gedaan

Alle informatie die wij naar bewoners sturen, per post, online of via de media wordt vanaf nu gedaan uit naam van ODF

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken in heel Nederland. Voor uitgebreide informatie check de "Over ons" pagina

In mei 2022 heeft ODF het netwerk en de klanten van E-Fiber overgenomen. De afgelopen jaren hebben klanten van ODF en E-Fiber diensten via zowel ODF- als E-fiber netwerken kunnen afnemen. De laatste stap in deze overname is de naamswijziging van E-Fiber naar ODF.