Waar kunnen we je mee helpen?

icons/icon-fb-chat

Direct iemand spreken?

Neem van ma t/m vr tussen 08.30 en 17.00 uur contact met ons op via Facebook chat.

Druk op het blauwe Facebook chat icoon onderin het scherm om contact met ons op nemen. 

Heb je al een glasvezel aansluiting?

Veelgestelde vragen

Glasvezel is krachtig internet waarbij data via vezels van glas met de snelheid van het licht wordt uitgewisseld. Dit gaat met een knipperende laser, een slimme techniek zodat je met glasvezel supersnel kunt internetten. Vanwege de hoge snelheid en bandbreedte is glasvezel het netwerk van vandaag én de toekomst. Want alleen glasvezel kan de stijgende datavraag in ons land aan. Dit betrouwbare netwerk hapert geen moment en zorgt ervoor dat al je apparaten snel en stabiel internet hebben.

Open Dutch Fiber legt het glasvezelnetwerk aan en beheert deze, maar biedt zelf geen abonnementen aan. Dit doen providers. Omdat het netwerk van Open Dutch Fiber open is, kunnen verschillende providers hun diensten aanbieden en bepaal je zelf de provider naar keuze.

Nee, Open Dutch Fiber legt het glasvezelnetwerk aan en beheert dit. Het glasvezelnetwerk is een open netwerk. Dat betekent dat meerdere providers diensten over het netwerk kunnen leveren. T-Mobile is de eerste provider die diensten levert over het glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber. In de toekomst komen er meer providers bij.