Heerlen-Zuid, 23 november 2022 - Open Dutch Fiber gaat nu ook in de Heerlen-Zuid supersnel internet via glasvezel aanbieden. In totaal hebben straks ruim 20.000 huishoudens in Heerlen-Zuid toegang tot dit aanbod. Naar verwachting kunnen de eerste huishoudens vanaf april 2023 gebruikmaken van internet via glasvezel met up- en downloadsnelheden tot 1 Gigabit per seconde (Gbps).

De werkzaamheden starten onder leiding van Open Dutch Fiber in de wijken Eikenderveld, Heerlen-Centrum, Molenberg, Bekkerveld, Wetten-Benzenrade, Caumerveld-Douve Weien en Heerlerbaan. De bewoners worden gedurende de aanleg van het glasvezelnetwerk geïnformeerd

Hoogwaardige en betrouwbare glasvezelverbindingen

“Snel internet via betrouwbare glasvezelverbindingen zijn essentieel voor Nederland en noodzakelijk voor veel (toekomstige) toepassingen zoals thuiswerken en zorg op afstand. Open Dutch Fiber legt een open glasvezelnetwerk aan om iedereen in Nederland de toegang te bieden tot de beste telecom infrastructuur”, zegt Floris van de Broek, CEO van Open Dutch Fiber. “Door nauw samen te werken met gemeenten, woningcorporaties en verenigingen van eigenaren, realiseren wij onze projecten sneller.”

icons/arrow Terug