Open Dutch Fiber Logo

Meer providers op het glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber

Steeds meer bewoners die een glasvezelaansluiting hebben of krijgen op het netwerk van Open Dutch Fiber kunnen kiezen uit meerdere serviceproviders voor hun internetdiensten. Naast Odido bieden nu ook TriNed, MultiFiber, SNLR, Fiber.nl, RapidXS, Stipte en Freedom hun diensten over het netwerk van ODF aan. En dat betekent dat de keuzemogelijkheden nu dus nog groter zijn. Zo kan je zelf bepalen welke provider het beste bij jouw wensen past.

Floris van den Broek: “We blijven nieuwe overeenkomsten sluiten om steeds meer aanbieders op ons netwerk aan te sluiten. Samen helpen we Nederland te digitaliseren en zo sneller toekomstbestendig te maken. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst met nog veel meer partners samen te werken.”

Ook providers blijven vernieuwen

De partners van ODF blijven ook continu zoeken hoe ze hun diensten en dienstverlening kunnen verbeteren. Zo is Freedom Internet recent opnieuw door de Consumentenbond als beste getest. En TriNed heeft een nieuw internetabonnement op de markt gezet. Dit abonnement is exclusief over het netwerk van ODF te gebruiken en biedt klanten een snelheid van 2,5 Gbps. Odido biedt zelfs snelheden tot 8Gbps.

Ook andere providers die via het netwerk leveren blijven zoeken naar een aantrekkelijk aanbod. Lees hier wat de providers te bieden hebben.

Supersnel internet via glasvezel voor iedereen

Steeds meer huishoudens krijgen toegang tot supersnel internet. Doe de postcodecheck en check de status op jouw adres.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.