Open Dutch Fiber Logo

Glasvezel in Capelle aan den IJssel

Check de beschikbaarheid van glasvezel op jouw adres

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

Capelle aan den IJssel

Open Dutch Fiber biedt samen met Odido waanzinnig snel internet via glasvezel aan bij meer dan 31.000 huishoudens in Capelle aan den IJssel. De werkzaamheden zijn in oktober 2022 gestart. De wijken Rivium (deels), Kralingse Veer, Middelwatering, Schenkel, Oostgaarde en Schollevaar Zuid worden aangesloten op het glasvezlenetwerk. Daarna volgen de overige wijken. De aanleg duurt in totaal circa 2 jaar. Via de postcodecheck kun je bekijken wanneer we op jouw adres glasvezel komen aanleggen.

Met glasvezel ben je klaar voor alle mogelijkheden die internet je biedt. Nu en in de toekomst. Altijd stabiel en betrouwbaar. Met up- en downloadsnelheden tot wel 8 Gigabit per seconde (Gbps).

Om gebruik te maken van supernel glasvezel, heb je nog wel een abonnement nodig. Een abonnement voor internet, TV en bellen bestel je eenvoudig op deze website. Kijk in de pakketvergelijker voor de supervoordelige aanbiedingen die aansluiten bij jouw wensen.

Bekijk de aanbiedingen
Capelle a d IJssel

Ruim 31.000 huishoudens in Capelle aan den IJssel krijgen toegang tot glasvezel

In Capelle aan den IJssel krijgen ruim 31.000 huishoudens toegang tot supersnel internet via glasvezel van Open Dutch Fiber. De eerste huishoudens maken sinds het eerste kwartaal van 2023 gebruik van internet via glasvezel met up- en downloadsnelheden tot 1 Gigabit per seconde (Gbps). Open Dutch Fiber sluit opnieuw een groot gebied aan op glasvezel en leveren hiermee een substantiële bijdrage aan de verdere digitalisering van Nederland.

Algemeen

Meer providers op het glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber

Steeds meer bewoners die een glasvezelaansluiting hebben of krijgen op het netwerk van Open Dutch Fiber kunnen kiezen uit meerdere serviceproviders voor hun internetdiensten. Naast Odido bieden nu ook TriNed, MultiFiber, SNLR, Fiber.nl, RapidXS, Stipte en Freedom hun diensten over het netwerk van ODF aan. En dat betekent dat de keuzemogelijkheden nu dus nog groter zijn. Zo kan je zelf bepalen welke provider het beste bij jouw wensen past.

Algemeen

Open Dutch Fiber versnelt glasvezelaanleg in steden met innovatieve oplossingen

Iedereen in Nederland heeft toegang nodig tot supersnel glasvezelinternet. De opkomst van thuiswerken, e-health en de komst van steeds meer apparaten zorgt ervoor dat koperen kabelaansluitingen op termijn niet meer voldoen. Glasvezelnetwerken bieden de oplossing. Het enige punt is, is dat glasvezel nog niet voor iedereen beschikbaar is, met name in stadscentra. Maar hier wordt hard aan gewerkt

Dit zijn de providers op ons netwerk

Om gebruik te kunnen maken van supersnel internet via glasvezel heb je een abonnement nodig bij een provider. Open Dutch Fiber is een open glasvezelnetwerk. Dat betekent dat elke provider die dat wil, diensten kan leveren via ons netwerk. Welke aanbieders waar hun diensten leveren verschilt van gebied tot gebied.

Beschikbare aanbieders op jouw adres

Supersnel internet via glasvezel voor iedereen

Steeds meer huishoudens krijgen toegang tot supersnel internet. Doe de postcodecheck en check de status op jouw adres.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.