Open Dutch Fiber Logo

Glasvezel in Leidschendam Voorburg en Stompwijk

Check de beschikbaarheid van glasvezel op jouw adres

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

Leidschendam, Voorburg en Stompwijk

Open Dutch Fiber biedt samen met Odido waanzinnig snel internet via glasvezel aan bij ruim 37.000 huishoudens in Leidschendam en Voorburg. Daarnaast is met de gemeente afgesproken ook glasvezel aan te leggen in Stompwijk en het buitengebied van Leidschendam.

Stompwijk

De aanleg van glasvezel in Stompwijk (1) en het buitengebied (2) zoals aangegeven op het kaartje zijn in april 2023 begonnen met het plaatsen van de wijkcentrale in Stompwijk. Van daaruit worden de glasvezelkabels door de straat/stoep, naar de woningen getrokken.

Via de postcodecheck kun je bekijken wanneer we op jouw adres glasvezel komen aanleggen. Met glasvezel ben je klaar voor alle mogelijkheden die internet je biedt. Nu en in de toekomst. Altijd stabiel en betrouwbaar. Met up- en downloadsnelheden tot wel 8 Gigabit per seconde (Gbps).

Om gebruik te kunnen maken van supersnel glasvezel heb je nog wel een abonnement nodig. Een abonnement voor internet, TV en bellen bestel je eenvoudig op deze website. Kijk in de pakketvergelijker voor de supervoordelige aanbiedingen die aansluiten bij jouw wensen.

Bekijk de aanbiedingen
VoorburgLeidschendam

Open Dutch Fiber start aanleg glasvezel in Leidschendam en Voorburg

Open Dutch Fiber gaat in Leidschendam-Voorburg supersnel internet via glasvezel aanbieden. Open Dutch Fiber heeft de intentie om de hele gemeente te voorzien van supersnel glasvezel en starten met de aanleg in Leidschendam. In totaal kunnen meer dan 37.000 huishoudens straks gebruik maken van supersnel internet via glasvezel.

Algemeen

Open Dutch Fiber tekent Gedragscode Veilige Aanleg Digitale Infrastructuur

30 november 2023 zette Open Dutch Fiber een handtekening onder de Gedragscode Veilige Aanleg Digitale Infrastructuur. Met de Gedragscode gaan wij samen met aannemers en andere telecomnetwerkbeheerders en -operators intensiever samenwerken om de veiligheid bij de aanleg van data- en telecomnetwerken te bevorderen.

Algemeen

Versnellen met verantwoordelijkheden

Het verhaal van Open Dutch Fiber (ODF) start in 2021 met een missie: het aansluiten van 1 miljoen Nederlandse adressen voor 2025. Inmiddels is deze ambitie bijgesteld naar 2 miljoen en dat kan alleen worden behaald met een versnelling. ODF concentreert zich op het aanleggen van glasvezel waar dit nog niet ligt. Dat is nu voornamelijk in stedelijk gebied zo, een uitdaging én een kans. Veel andere aanbieders hebben het stedelijk gebied laten liggen vanwege de uitdagingen die dit oplevert. De beperkte ruimte zorgt voor een verhoogde regeldruk.

Dit zijn de providers op ons netwerk

Om gebruik te kunnen maken van supersnel internet via glasvezel heb je een abonnement nodig bij een provider. Open Dutch Fiber is een open glasvezelnetwerk. Dat betekent dat elke provider die dat wil, diensten kan leveren via ons netwerk. Welke aanbieders waar hun diensten leveren verschilt van gebied tot gebied.

Beschikbare aanbieders op jouw adres

Supersnel internet via glasvezel voor iedereen

Steeds meer huishoudens krijgen toegang tot supersnel internet. Doe de postcodecheck en check de status op jouw adres.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.