Open Dutch Fiber Logo

Glasvezel in Moerdijk

Check de beschikbaarheid van glasvezel op jouw adres

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

Moerdijk

Open Dutch Fiber biedt samen met een 10-tal providers waanzinnig snel internet via glasvezel aan in Moerdijk. Via de postcodecheck kun je bekijken wanneer we op jouw adres glasvezel komen aanleggen.

Met glasvezel ben je klaar voor alle mogelijkheden die internet je biedt. Nu en in de toekomst. Altijd stabiel en betrouwbaar. Met up- en downloadsnelheden tot wel 8 Gigabit per seconde (Gbps).

Om gebruik te kunnen maken van supersnel glasvezel heb je nog wel een abonnement nodig. Een abonnement voor internet, TV en bellen bestel je eenvoudig via deze website. Kijk in de pakketvergelijker voor de supervoordelige aanbiedingen die aansluiten bij jouw wensen.

Bekijk de aanbiedingen
Algemeen

Open Dutch Fiber vergroot glasvezel footprint met overname E-Fiber

Open Dutch Fiber (ODF) is blij met de succesvolle afronding van de overname van E-Fiber. E-Fiber zal deel uitmaken van de ODF Group en zal de uitrol van haar huidige projecten voortzetten. "Dit is een logische stap in het waarmaken van onze groeiambities. Hiermee breiden we ons netwerk aanzienlijk uit en klanten van ODF en E Fiber kunnen hiervan profiteren en diensten aanbieden aan hun eindklanten via zowel ODF- als E-fiber netwerken", zegt Floris van den Broek Co-CEO van ODF.

Algemeen

Glasvezelnetwerk van ODF bereikt mijlpaal van 1 miljoen huishoudens

Open Dutch Fiber (ODF), bouwt in recordtempo een open glasvezelnetwerk en daarmee hebben ze nu de mijlpaal van 1 miljoen glasvezelverbindingen bereikt. Het in april 2021 opgerichte bedrijf sprak toen de ambitie uit om in 5 jaar 1 miljoen Nederlandse huishoudens aan te sluiten, maar heeft dit nu al in 2,5 jaar bereikt. Het bedrijf, dat een bijdrage wil leveren aan een versnelling in de digitalisering, heeft de ambitie eerder dit jaar al naar verhoogd naar 2 miljoen glasvezelverbindingen in 2025.

Algemeen

Veel Nederlanders wachten te lang op betrouwbaar internet

Ervoor zorgen dat ieder Nederlands adres beschikt over een glasvezelaansluiting. Deze ambitie van een groep telecom-enthousiastelingen werd verwezenlijkt in 2021 door de oprichting van de glasvezelnetwerkbeheerder Open Dutch Fiber. Ruim twee jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler om rekening mee te houden.

Dit zijn de providers op ons netwerk

Om gebruik te kunnen maken van supersnel internet via glasvezel heb je een abonnement nodig bij een provider. Open Dutch Fiber is een open glasvezelnetwerk. Dat betekent dat elke provider die dat wil, diensten kan leveren via ons netwerk. Welke aanbieders waar hun diensten leveren verschilt van gebied tot gebied.

Beschikbare aanbieders op jouw adres

Supersnel internet via glasvezel voor iedereen

Steeds meer huishoudens krijgen toegang tot supersnel internet. Doe de postcodecheck en check de status op jouw adres.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.