Glasvezel beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in en krijg direct te zien wat de status is op jouw adres.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

Bijna 14.000 huishoudens in Kerkrade krijgen glasvezel

De in totaal 13.800 huishoudens in Kerkrade zijn verdeeld over de wijken Spekholzerheide, Heilust, Terwinselen, Kaalheide, Gracht, west Nulland, Holz, Rolduckerveld, Erestein, Chevremont en Vink. De werkzaamheden starten in juni 2022 en in oktober 2022 worden de eerste woningen aangesloten.

NIEUWS

Bijna 14.000 huishoudens in Kerkrade krijgen toegang tot supersnel internet via glasvezel van Odido en Open Dutch Fiber. Naar verwachting kunnen de eerste huishoudens vanaf oktober 2022 gebruikmaken van internet via glasvezel met up- en downloadsnelheden tot 1 Gigabit per seconde (Gbps). Open Dutch Fiber en Odido sluiten hiermee opnieuw een groot gebied aan op glasvezel en leveren hiermee weer een substantiële bijdrage aan de verdere digitalisering van Nederland.

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring. Opgericht in 2021 en vastberaden goed van start te gaan. Wij leggen glasvezelnetwerken aan en beheren deze. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

2 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

icons/arrow Terug