Glasvezel beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in en krijg direct te zien wat de status is op jouw adres.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

Stompwijk en buitengebied Leidschendam krijgen ook glasvezel

Zoals wij op 1 november 2022 al met de gemeente Leidschendam-Voorburg overeen zijn gekomen, gaan we binnenkort starten met de voorbereidingen voor de aanleg van glasvezel in Stompwijk (1) en het buitengebied (2) zoals aangegeven op het bijgevoegde kaartje. We beginnen in april 2023 met het plaatsen van de wijkcentrale in Stompwijk. Van daaruit zullen de glasvezelkabels door de straat/stoep, naar de woningen gaan. De planning is bekend en we starten in april 2023 met het plaatsen van de wijkcentrale in Stompwijk. Van daaruit zullen de glasvezelkabels door alle straten gelegd worden. Voor de kern van Stompwijk (1) geldt dat we vanaf het 3e kwartaal de woningen met een abonnement beginnen aan te sluiten. Naar verwachting zijn we eind 2023 klaar. 

Startsein aanleg Leidschendam-Voorburg

Odido en Open Dutch Fiber kondigden in korte tijd aansluitingen aan in onder meer Zoetermeer, Haarlem, Utrecht, Ridderkerk en Rotterdam Prins Alexander. Daar wordt nu Leidschendam-Voorburg aan toegevoegd. Met de ruim 37.000 huishoudens in Leidschendam-Voorburg sluiten Odido en Open Dutch Fiber opnieuw een grote gemeente aan op glasvezel. In november starten de werkzaamheden en in maart 2022 worden de eerste woningen aangesloten. Dit jaar worden er nog meer projecten aangekondigd buiten Leidschendam-Voorburg.

NIEUWS

Open Dutch Fiber start met aanleg glasvezel in Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg, 25 oktober 2021 - Odido gaat samen met Open Dutch Fiber in Leidschendam-Voorburg supersnel internet via glasvezel aanbieden. Odido en Open Dutch Fiber hebben de intentie om de hele gemeente te voorzien van supersnel glasvezel en starten met de aanleg in Leidschendam. In totaal kunnen meer dan 37.000 huishoudens straks gebruik maken van supersnel internet via glasvezel. Het netwerk is naar verwachting medio 2023 klaar.

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring. Opgericht in 2021 en vastberaden goed van start te gaan. Wij leggen glasvezelnetwerken aan en beheren deze. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

2 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

icons/arrow Terug