Glasvezel beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in en krijg direct te zien wat de status is op jouw adres.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.
NIEUWS

Goed nieuws! In Oegstgeest worden 9.000 adressen aangesloten op het glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber. Zo krijgen steeds meer huishoudens toegang tot supersnel internet via een glasvezelverbinding met up- en downloadsnelheden tot wel 1 Gigabit per seconde.

Ruim 9.000 huishoudens in Oegstgeest krijgen glasvezel

De in totaal 9.000 adressen zijn verdeeld over de wijken De Morsebel, Haaswijk, Voscuyl, Bloemenbuurt, Oudenhof, Oranje Nassau, Poelgeest en Rhijngeest. De werkzaamheden beginnen in juni 2023 en bewoners worden door Open Dutch Fiber geïnformeerd over deze werkzaamheden. Daarnaast vindt er een speciale informatieavond plaats waar bewoners naast informatie ook vragen kunnen stellen. Er worden meerdere sessies georganiseerd. Op vertoon van de persoonlijke uitnodiging die per post is verstuurd ontvangen bewoners bovendien een cadeautje.

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring. Opgericht in 2021 en vastberaden goed van start te gaan. Wij leggen glasvezelnetwerken aan en beheren deze. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

1 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

icons/arrow Terug