Ook kosteloos een glasvezelaansluiting bij jou thuis?

Vul je postcode en huisnummer in en krijg direct te zien wat de status is op jouw adres.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

Glasvezel komt eraan voor Ridderkerk

In november start de aanleg van ons glasvezelnetwerk in Ridderkerk. Ruim 20.000 huishoudens in de wijken Centrum, Bolnes, Slikkerveer, Het Zand, Drievliet, Oost en Rijsoord kunnen profiteren van supersnel glasvezel internet. Er wordt gewerkt per postcodegebied en alle bewoners worden per brief op de hoogte gehouden. In november 2022 is het hele gebied klaar voor next level internet.

NIEUWS

Open Dutch Fiber start aanleg glasvezel in Ridderkerk

Ridderkerk, 13 oktober 2021 - Odido gaat samen met Open Dutch Fiber in Ridderkerk supersnel internet via glasvezel aanbieden. Het startsein voor de aanleg is vandaag gezamenlijk gegeven door Marten Japenga, wethouder van Ridderkerk, Tisha van Lammeren directeur Consumentenmarkt Odido en Floris van den Broek, co-CEO van Open Dutch Fiber. In november starten Odido en Open Dutch Fiber met de aanleg in de wijken Centrum, Bolnes, Slikkerveer, Het Zand, Drievliet, Oost en Rijsoord. In totaal worden meer dan 20.000 huishoudens aangesloten. Het netwerk is naar verwachting begin 2023 klaar.

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring. Opgericht in 2021 en vastberaden goed van start te gaan. Wij leggen glasvezelnetwerken aan en beheren deze. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

2 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

icons/arrow Terug