Glasvezel beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in en krijg direct te zien of glasvezel ook mogelijk is op jouw adres.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

Rotterdam Feijenoord

Rotterdam Feijenoord is de vierde wijk in Rotterdam die toegang krijgt tot gratis glasvezel. Open Dutch Fiber sluit daarmee nog eens 34.000 adressen aan op glasvezel. De adressen zijn verdeeld over de wijken Katendrecht, Feijenoord, Afrikaanderwijk, Hillesuis, Bloemhof en Vreewijk. De werkzaamheden beginnen mei 2023. Vanaf september 2023 kunnen naar verwachting de eerste huishoudens en ondernemers gebruikmaken van internet via glasvezel.

Rotterdam Charlois

Na Prins Alexander zal ook Rotterdam Charlois voorzien worden van glasvezel. De aanleg start in juli 2022 bij ruim 32.000 huishoudens. Het netwerk is naar verwachting juni 2023 klaar. Daarmee zullen in totaal ca. 73.000 Rotterdamse huishoudens straks gebruik kunnen maken van supersnel internet via glasvezel.

Rotterdam Prins Alexander

In november 2021 is de aanleg van een supersnel glasvezelnetwerk in Rotterdam Prins Alexander. Dat is goed nieuws voor meer dan 41.000 huishoudens in de wijken Ommoord, Zevenkamp, Het Lage Land, Oosterflank, Prinsenland en 's-Gravenland. Het netwerk is naar verwachting februari 2023 klaar. Straks kun je eindeloos streamen, bingen en gamen in 4K, thuiswerken en studeren. Allemaal tegelijk op het snelle, stabiele en voordelige glasvezelnetwerk. 

Rotterdam Hoogvliet

Nog eens 16.000 huishoudens in Rotterdam Hoogvliet worden voorzien van glasvezel van Open Dutch Fiber. Naar verwachting kunnen de eerste adressen al vanaf augustus 2023 gebruikmaken van internet via glasvezel. De werkzaamheden zullen in maart 2023 starten in de wijk Hoogvliet.

NIEUWS

Ruim 32.000 huishoudens in Rotterdamse wijk Charlois voorzien van glasvezel

Rotterdam, 5 juli 2022 - Open Dutch Fiber is in de Rotterdamse wijk Charlois gestart met de aanleg van supersnel internet via glasvezel. In totaal kunnen ruim 32.000 extra huishoudens in Rotterdam straks gebruik maken van supersnel internet via glasvezel. Odido en Open Dutch Fiber sluiten opnieuw een groot gebied aan op glasvezel en leveren hiermee weer een substantiële bijdrage aan de verdere digitalisering van Nederland.

NIEUWS

Open Dutch Fiber start aanleg glasvezel in Rotterdam Prins Alexander

Rotterdam, 22 oktober 2021 - Odido gaat samen met Open Dutch Fiber in zes wijken van Rotterdam Prins Alexander supersnel internet via glasvezel aanbieden. In november starten Odido en Open Dutch Fiber met de aanleg in de wijk Ommoord, daarna zullen Zevenkamp, Het Lage Land, Oosterflank, Prinsenland en 's-Gravenland volgen. In totaal worden meer dan 41.000 huishoudens aangesloten. Het netwerk is naar verwachting februari 2023 klaar.

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring. Opgericht in 2021 en vastberaden goed van start te gaan. Wij leggen glasvezelnetwerken aan en beheren deze. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

2 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

icons/arrow Terug