Glasvezel beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in en krijg direct te zien of glasvezel ook mogelijk is op jouw adres.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.
start aanleg glasvezel internet

Rotterdam Prins Alexander

In november start de aanleg van een supersnel glasvezelnetwerk in Rotterdam Prins Alexander. Dat is goed nieuws voor meer dan 41.000 huishoudens in de wijken Ommoord, Zevenkamp, Het Lage Land, Oosterflank, Prinsenland en 's-Gravenland. Het netwerk is naar verwachting februari 2023 klaar. Straks kun je eindeloos streamen, bingen en gamen in 4K, thuiswerken en studeren. Allemaal tegelijk op het snelle, stabiele en voordelige glasvezelnetwerk. 

NIEUWS

T-Mobile en Open Dutch Fiber starten aanleg glasvezel in Rotterdam Prins Alexander

Rotterdam, 22 oktober 2021 - T-Mobile Nederland gaat samen met Open Dutch Fiber in zes wijken van Rotterdam Prins Alexander supersnel internet via glasvezel aanbieden. In november starten T-Mobile en Open Dutch Fiber met de aanleg in de wijk Ommoord, daarna zullen Zevenkamp, Het Lage Land, Oosterflank, Prinsenland en 's-Gravenland volgen. In totaal worden meer dan 41.000 huishoudens aangesloten. Het netwerk is naar verwachting februari 2023 klaar.

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring. Opgericht in 2021 en vastberaden goed van start te gaan. Wij leggen glasvezelnetwerken aan en beheren deze. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

1 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

icons/arrow Terug