Glasvezel beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in en krijg direct te zien wat de status is op jouw adres.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

18.000 huishoudens in Koog aan de Zaan krijgen glasvezel

De 18.000 huishoudens zijn verdeeld over de wijken: Rooswijk, Oud Zaandijk, Westerkoog, Rosmolenbuurt, Kogerveld en Kalf. De werkzaamheden starten onder leiding van Open Dutch Fiber in februari. De bewoners worden geïnformeerd over de werkzaamheden.

In Krommenie worden 8.000 huishoudens voorzien van glasvezel

In februari 2023 starten de werkzaamheden in Krommenie voor 8.000 huishoudens in Noorderham, Zuiderham, Rosariumbuurt, Snuiverbuurt, Willis, Noorderhoofdbuurt en Zuiderhoofdbuurt. De bewoners worden geïnformeerd over de werkzaamheden in de straat.

NIEUWS

Open Dutch Fiber gaat in Zaanstad supersnel internet via glasvezel aanbieden aan ruim 26.000 huishoudens. De werkzaamheden zijn verspreid over Koog aan de Zaan en Krommenie. Open Dutch Fiber werkt aan de uitrol van glasvezel naar ruim 1 miljoen huishoudens. 

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring. Opgericht in 2021 en vastberaden goed van start te gaan. Wij leggen glasvezelnetwerken aan en beheren deze. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

2 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

icons/arrow Terug