Benieuwd of glasvezel mogelijk is op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in en krijg direct te zien of glasvezel ook mogelijk is op jouw adres.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

Glasvezel in Zoetermeer Noord

In juli 2021 zijn de graafwerkzaamheden gestart. Half september is onze eerste wijkcentrale geplaatst. De bewoners in de wijken Seghwaert en Buytenwegh de Leyens kunnen al voor het eind van dit jaar aangesloten worden op ons glasvezelnetwerk. De overige wijken zullen snel volgen en kunnen dan eind 2022 profiteren van supersnel glasvezel internet.

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber is opgericht in april 2021 en bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring, vastberaden goed van start te gaan. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

1 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

NIEUWS

T-Mobile en Open Dutch Fiber starten aanleg supersnel glasvezel netwerk in Zoetermeer

Zoetermeer, 1 juli 2021 - T-Mobile Nederland biedt vanaf vandaag supersnel internet via glasvezel aan in Zoetermeer. In de wijken Seghwaert en Buytenwegh de Leyens worden nog voor eind 2021 de eerste T-Mobile Thuis gebruikers aangesloten op het glasvezelnetwerk dat Open Dutch Fiber aanlegt.  Daarna volgen andere wijken. Er wordt gebruikgemaakt van een innovatieve aanlegmethode waarmee tot vijfmaal sneller wordt gewerkt. Het netwerk in het noordelijke deel van Zoetermeer is eind 2022 klaar. Daarna wil Open Dutch Fiber ook de overige wijken van Zoetermeer aansluiten.