Open Dutch Fiber Logo

Glasvezel in Den Haag

Check de beschikbaarheid van glasvezel op jouw adres

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

Grote delen van Den Haag worden aangesloten op het glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber. Open Dutch Fiber biedt samen met Odido waanzinnig snel internet via glasvezel. Via de postcodecheck kun je bekijken wanneer we op jouw adres glasvezel komen aanleggen.

Met glasvezel ben je klaar voor alle mogelijkheden die internet je biedt. Nu en in de toekomst. Altijd stabiel en betrouwbaar. Met up- en downloadsnelheden tot wel 8 Gigabit per seconde (Gbps).

Om gebruik te maken van supersnel glasvezel heb je nog wel een abonnement nodig. Een abonnement voor internet, TV en bellen bestel je eenvoudig via deze website. Kijk in de pakketvergelijker voor de supervoordelige aanbiedingen die aansluiten bij jouw wensen.

Bekijk de aanbiedingen

Glasvezel wordt in fases aangelegd in Den Haag

ODF is in 2022 gestart met de aanleg van glasvezel. We hebben elk stadsdeel opgedeeld in verschillende gebieden. Elk gebied heeft een eigen planning waar bewoners over worden geïnformeerd.

Ruim 28.000 huishoudens in Den Haag krijgen glasvezel

Begin 2022 zijn de werkzaamheden in Den Haag gestart voor ruim 28.000 huishoudens in Transvaalkwartier, Rustenburg, Oostbroek, Groente- en Fruitmarkt, Leyenburg en Moerwijk. Via de postcodecheck op deze pagina bekijk je snel wanneer we in jouw straat aan het werk gaan.

Nog eens 29.000 huishoudens in Den Haag voorzien van glasvezel

In juni 2022 zijn de werkzaamheden gestart in Den Haag voor nog eens meer dan 29.000 huishoudens in Duinoord, Zeeheldenkwartier, Schildersbuurt, een deel van Regentessekwartier en een deel van het Centrum. Via de postcodecheck op deze pagina bekijk je snel wanneer we in jouw straat aan het werk gaan.

Nog eens 19.000 Haagse huishoudens voorzien van glasvezel

De 19.000 huishoudens zijn verdeeld over de wijken: Rivierenbuurt, Huygenspark, Laakhaven, Laakkwartier-Oost en Noordpolderbuurt. De werkzaamheden zijn gestart in november 2022. Via de postcodecheck op deze pagina bekijk je snel wanneer we in jouw straat aan het werk gaan.

Den Haag

Nog eens 29.000 huishoudens in Den Haag voorzien van glasvezel

Open Dutch Fiber gaat supersnel internet via glasvezel aanbieden bij nog eens meer dan 29.000 huishoudens in Den Haag. Het betreft de wijken Duinoord, Zeeheldenkwartier, Schildersbuurt, een gedeelte van Regentessekwartier en een gedeelte van het Centrum. Naar verwachting kunnen de eerste huishoudens vanaf september 2022 gebruik maken van supersnel internet via glasvezel.

Den Haag

28.000 huishoudens in Den Haag krijgen glasvezel

Open Dutch Fiber gaat supersnel internet via glasvezel aanbieden bij meer dan 28.000 huishoudens in Den Haag. Het betreft de wijken Transvaalkwartier, Rustenburg, Oostbroek, Groente-en Fruitmarkt, Leyenburg en Moerwijk. Naar verwachting kunnen de eerste huishoudens vanaf april 2022 gebruik maken van supersnel internet via glasvezel..

Algemeen

Vijf manieren om hoogbouw zo efficiënt mogelijk aan te sluiten op glasvezel

Open Dutch Fiber timmert hard aan de weg om het omhoog bijgestelde doel van 2 miljoen huisaansluitingen in 2025 te realiseren. Een van de onderdelen om een versnelling te realiseren zit in het kiezen van de meest passende aansluitmethode bij hoogbouw. Ieder hoogbouwgebouw is anders. De diversiteit aan gebouwen vraagt om verschillende manieren van aansluiten. Een tijdrovende klus. Dat is waarom er vier standaarden werden ontwikkeld door Open Dutch Fiber, naast volledig maatwerk. Inmiddels worden er afhankelijk van het gebouw, de mogelijkheden die dit biedt en de wensen van de woningcorporatie of VVE, de juiste wijze uitgekozen.

Dit zijn de providers op ons netwerk

Om gebruik te kunnen maken van supersnel internet via glasvezel heb je een abonnement nodig bij een provider. Open Dutch Fiber is een open glasvezelnetwerk. Dat betekent dat elke provider die dat wil, diensten kan leveren via ons netwerk. Welke aanbieders waar hun diensten leveren verschilt van gebied tot gebied.

Beschikbare aanbieders op jouw adres

Supersnel internet via glasvezel voor iedereen

Steeds meer huishoudens krijgen toegang tot supersnel internet. Doe de postcodecheck en check de status op jouw adres.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.