Glasvezel beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in en krijg direct te zien wat de status is op jouw adres.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

Amsterdam Zuidoost krijgt ook glasvezel

Ook Amsterdam Zuidoost krijgt dit jaar nog glasvezel van Open Dutch Fiber. Dat zijn bijna 43.000 huishoudens die straks razendsnel kunnen internetten. In mei 2022 beginnen de werkzaamheden al.

29.000 huishoudens in Bos en Lommer en Westerpark krijgen glasvezel

Begin 2022 starten de werkzaamheden in Amsterdam Bos en Lommer, Westerpark.  Via de postcodecheck op deze pagina bekijk je snel wanneer we in jouw straat aan het werk gaan. 

NIEUWS

Open Dutch Fiber zal in Amsterdam nog eens ruim 42.000 huishoudens voorzien van glasvezel. De werkzaamheden in Amsterdam Zuidoost starten in mei en duren tot februari 2023. Het betreft de verschillende Bijlmer buurten (D, E, F, G, H, K), Nellestein, Gein, Holendrecht en Reigersbos. Begin dit jaar startte Open Dutch Fiber al met de aanleg in Bos en Lommer, Westerpark, waar in juli de eerste woningen zullen worden aangesloten. 

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring. Opgericht in 2021 en vastberaden goed van start te gaan. Wij leggen glasvezelnetwerken aan en beheren deze. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

1 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

De eerste schop in de grond in Bos & Lommer en Westerpark

icons/arrow Terug