Glasvezel beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in en krijg direct te zien wat de status is op jouw adres.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

Ook Amsterdam Oud-West krijgt glasvezel

In Amsterdam Oud-West kunnen 23.500 huishoudens binnenkort gebruik maken van glasvezel van Open Dutch Fiber. De werkzaamheden beginnen in juni 2023.

Amsterdam Zuidoost krijgt ook glasvezel

Ook Amsterdam Zuidoost krijgt dit jaar nog glasvezel van Open Dutch Fiber. Dat zijn bijna 43.000 huishoudens die straks razendsnel kunnen internetten. In mei 2022 beginnen de werkzaamheden al.

29.000 huishoudens in Bos en Lommer en Westerpark krijgen glasvezel

Begin 2022 starten de werkzaamheden in Amsterdam Bos en Lommer, Westerpark.  Via de postcodecheck op deze pagina bekijk je snel wanneer we in jouw straat aan het werk gaan. 

Slotermeer wordt voorzien van glasvezel

19.000 huishoudens in Slotermeer worden voorzien van glasvezel van Open Dutch Fiber. De werkzaamheden beginnen in december 2022

13.000 huishoudens in De Pijp krijgen glasvezel

Meer dan 13.000 huishouden in de Nieuwe Pijp en Zuid Pijp worden door Open Dutch Fiber aangesloten op glasvezel. De werkzaamheden beginnen in het eerste kwartaal van 2023

De Rivierenbuurt en Oud-Zuid worden voorzien van glasvezel

Ruim 27.000 huishoudens kunnen binnenkort gebruik maken van glasvezel van Open Dutch Fiber. De werkzaamheden beginnen in januari 2023.

18.000 huishoudens in Watergraafsmeer krijgen glasvezel

De huishoudens bevinden zich in de wijken Transvaalbuurt, Frankendael, Middenmeer en Betondorp. De werkzaamheden beginnen april 2023 en bewoners worden  ge├»nformeerd over de werkzaamheden.

NIEUWS

Open Dutch Fiber gaat nog meer Amsterdamse huishoudens op glasvezel aansluiten. In totaal komen er ruim 23.500 Amsterdamse adressen bij die hier straks gebruik van kunnen maken.

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring. Opgericht in 2021 en vastberaden goed van start te gaan. Wij leggen glasvezelnetwerken aan en beheren deze. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

2 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

De eerste schop in de grond in Bos & Lommer en Westerpark

icons/arrow Terug