Glasvezel beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in en krijg direct te zien wat de status is op jouw adres.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

Nog eens 19.000 haagse huishoudens voorzien van glasvezel

De 19.000 huishoudens zijn verdeeld over de wijken: Rivierenbuurt, Huygenspark, Laakhaven, Laakkwartier-Oost en Noordpolderbuurt. De werkzaamheden starten onder leiding van Open Dutch Fiber in november 2022. Via de postcodecheck op deze pagina bekijk je snel wanneer we in jouw straat aan het werk gaan.Ruim 28.000 huishoudens in Den Haag krijgen glasvezel

Begin 2022 zijn de werkzaamheden in Den Haag gestart voor ruim 28.000 huishoudens in Transvaalkwartier, Rustenburg, Oostbroek, Groente- en Fruitmarkt, Leyenburg en Moerwijk. Via de postcodecheck op deze pagina bekijk je snel wanneer we in jouw straat aan het werk gaan.

Nog eens 29.000 huishoudens in Den Haag voorzien van glasvezel

In juni 2022 starten de werkzaamheden in Den Haag voor nog eens meer dan 29.000 huishoudens in Duinoord, Zeeheldenkwartier, Schildersbuurt, een deel van Regentessekwartier en een deel van het Centrum. Via de postcodecheck op deze pagina bekijk je snel wanneer we in jouw straat aan het werk gaan.

NIEUWS

Open Dutch Fiber gaat samen met T-Mobile Nederland supersnel internet via glasvezel aanbieden bij nog eens meer dan 29.000 huishoudens in Den Haag. Het betreft de wijken Duinoord, Zeeheldenkwartier, Schildersbuurt, een gedeelte van Regentessekwartier en een gedeelte van het Centrum. Open Dutch Fiber en T-Mobile sluiten hiermee opnieuw een groot gebied aan op glasvezel en leveren hiermee een substantiële bijdrage aan de verdere digitalisering van Nederland. Het totaal aantal aansluitingen dat Open Dutch Fiber en T-Mobile sinds april 2021 samen hebben aangekondigd komt met de 29.000 extra huishoudens in Den Haag voorbij de 480.000. 

NIEUWS

T-Mobile Nederland gaat samen met Open Dutch Fiber supersnel internet via glasvezel aanbieden bij meer dan 28.000 huishoudens in Den Haag. Het betreft de wijken Transvaalkwartier, Rustenburg, Oostbroek, Groente-en Fruitmarkt, Leyenburg en Moerwijk. Naar verwachting kunnen deze huishoudens vanaf april 2022  gebruikmaken van supersnel internet via glasvezel. Het totaal aantal aansluitingen dat Open Dutch Fiber en T-Mobile sinds april 2021 samen hebben aangekondigd komt met de 28.000 extra huishoudens in Den Haag ver voorbij de 250.000.

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring. Opgericht in 2021 en vastberaden goed van start te gaan. Wij leggen glasvezelnetwerken aan en beheren deze. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

1 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

icons/arrow Terug