Glasvezel beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in en krijg direct te zien wat de status is op jouw adres.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

Ruim 28.000 huishoudens in Den Haag krijgen glasvezel

Begin 2022 starten de werkzaamheden in Den Haag en in april 2022 worden de eerste woningen aangesloten.  Via de postcodecheck op deze pagina bekijk je snel wanneer we in jouw straat aan het werk gaan. Open Dutch Fiber legt alleen glasvezel aan op plekken waar nu nog geen glasvezel ligt om zo heel Nederland zo snel mogelijk van toegang tot concurrerende diensten via glasvezel te verzekeren.

NIEUWS

T-Mobile Nederland gaat samen met Open Dutch Fiber supersnel internet via glasvezel aanbieden bij meer dan 28.000 huishoudens in Den Haag. Het betreft de wijken Transvaalkwartier, Rustenburg, Oostbroek, Groente-en Fruitmarkt, Leyenburg en Moerwijk. Naar verwachting kunnen deze huishoudens vanaf april 2022  gebruikmaken van supersnel internet via glasvezel. Het totaal aantal aansluitingen dat Open Dutch Fiber en T-Mobile sinds april 2021 samen hebben aangekondigd komt met de 28.000 extra huishoudens in Den Haag ver voorbij de 250.000.

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring. Opgericht in 2021 en vastberaden goed van start te gaan. Wij leggen glasvezelnetwerken aan en beheren deze. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

1 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

icons/arrow Terug