Glasvezel beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in en krijg direct te zien wat de status is op jouw adres.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.
NIEUWS

Goed nieuws! In Hoorn worden vanaf eind mei 32.000 adressen aangesloten op het glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber. Naar verwachting kunnen de eerste adressen al vanaf augustus 2023 gebruik maken van internet via glasvezel.

De in totaal 32.000 adressen zijn verdeeld over de wijken Risdam, Zwaag, Blokker, Nieuw Steen, Kersenboogerd, Hoorn Noord, Binnenstad, Venenlaankwartier en Grote Waal. Bewoners worden door Open Dutch Fiber geïnformeerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor de aanleg van glasvezel. Daarnaast vindt er een speciale informatieavond plaats waar bewoners naast informatie ook vragen kunnen stellen. Er worden meerdere sessies georganiseerd. Op vertoon van de persoonlijke uitnodiging die per post is verstuurd ontvangen bewoners bovendien een cadeautje.

Informatieavond op dinsdag 30 mei vanaf 17.00 uur

Wilt u meer weten over de aanleg en voordelen van glasvezelinternet, of heeft u vragen?  Wij vertellen u er alles over tijdens onze informatieavond samen met onze partner T-Mobile.

Locatie: Wijkcentrum De Huesmolen, Huesmolen 60 in Hoorn.

Tijd: om 17.00, 19.00 en 20.00 uur start een informatiesessie.

U bent van harte welkom!

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring. Opgericht in 2021 en vastberaden goed van start te gaan. Wij leggen glasvezelnetwerken aan en beheren deze. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

1 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

icons/arrow Terug