Check je postcode

Glasvezel op jouw adres in Utrecht?

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

Speciale informatieavond over glasvezel voor bewoners van Utrecht Rivierenwijk en Dichterswijk

De aanleg van glasvezel gaat begin juni van start in Utrecht Rivierenwijk en Dichterswijk. Goed nieuws voor 6.700 adressen die worden aangesloten op het glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber. Naar verwachting kunnen de eerste adressen al vanaf november 2023 gebruik maken van internet via glasvezel. Bewoners worden door Open Dutch Fiber geïnformeerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor de aanleg van glasvezel. Daarnaast vindt er een speciale informatieavond plaats waar bewoners naast informatie ook vragen kunnen stellen. Er worden meerdere sessies georganiseerd. Op vertoon van de persoonlijke uitnodiging die per post is verstuurd ontvangen bewoners bovendien een cadeautje.


Informatieavond op dinsdag 13 juni vanaf 17.00 uur

Wilt u meer weten over de aanleg en voordelen van glasvezelinternet, of heeft u vragen?  Wij vertellen u er alles over tijdens onze informatieavond samen met onze partner T-Mobile.

Locatie: Buurthuis De Nieuwe Jutter, Amerhof 66 in Utrecht.

Tijd: om 17.00, 19.00 en 20.00 uur start een informatiesessie.

U bent van harte welkom!

We starten met de aanleg van glasvezel internet in Utrecht

Goed nieuws! Circa 59.000 woningen in Utrecht worden aangesloten op het glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber. Begin november starten we in De Meern en Veldhuizen. Stapsgewijs volgen dan Tuindorp, Vogelenbuurt, Tuinwijk, Pijlsweerd, Zeeheldenbuurt, Lauwerecht en Wittevrouwen. In januari 2023 begint de aanleg in Utrecht Noord West en Overvecht. Via de postcodecheck kun je bekijken wanneer we in jouw buurt glasvezel komen aanleggen.

Utrecht De Meern

De werkzaamheden voor de aanleg van glasvezel internet in Utrecht De Meern en Veldhuizen starten in november 2021 en zijn naar verwachting klaar in mei 2022. Vanaf dan kunnen alle huishoudens die een abonnement hebben afgesloten bij T-Mobile genieten van supersnel internet. 

Utrecht Noord Oost

De werkzaamheden voor de aanleg van glasvezel internet in Utrecht Noord Oost starten in november 2021 en zijn naar verwachting in november 2022 klaar. Vanaf dan kunnen alle huishoudens die een abonnement hebben afgesloten bij T-Mobile genieten van supersnel internet. 

Utrecht Zuid

De werkzaamheden voor de aanleg van glasvezel internet in Utrecht Zuid starten in augustus 2022 en zijn naar verwachting in september 2023 klaar. Vanaf dan kunnen alle huishoudens die een abonnement hebben afgesloten genieten van supersnel internet.

Utrecht Noord West

29.000 huishoudens in Utrecht Noord-West krijgen toegang tot supersnel internet via glasvezel van Open Dutch Fiber. De huishoudens zijn verdeeld over de wijken Overvecht en Utrecht Noordwest. De werkzaamheden beginnen januari 2023

NIEUWS

Utrecht Noord-West, 11 januari 2023 – Nog eens 29.000 huishoudens in Utrecht Noord-West krijgen toegang tot supersnel internet via glasvezel van Open Dutch Fiber. Naar verwachting kunnen de eerste huishoudens vanaf april 2023 gebruikmaken van internet via glasvezel.

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber is opgericht in april 2021 en bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring, vastberaden goed van start te gaan. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

1 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

icons/arrow Terug