Check je postcode

Glasvezel op jouw adres in Utrecht?

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

We starten met de aanleg van glasvezel internet in Utrecht

Goed nieuws! Circa 59.000 woningen in Utrecht worden aangesloten op het glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber. Begin november starten we in De Meern en Veldhuizen. Stapsgewijs volgen dan Tuindorp, Vogelenbuurt, Tuinwijk, Pijlsweerd, Zeeheldenbuurt, Lauwerecht en Wittevrouwen. In januari 2023 begint de aanleg in Utrecht Noord West en Overvecht. Via de postcodecheck kun je bekijken wanneer we in jouw buurt glasvezel komen aanleggen.

Utrecht De Meern

De werkzaamheden voor de aanleg van glasvezel internet in Utrecht De Meern en Veldhuizen starten in november 2021 en zijn naar verwachting klaar in mei 2022. Vanaf dan kunnen alle huishoudens die een abonnement hebben afgesloten bij T-Mobile genieten van supersnel internet. 

Utrecht Noord Oost

De werkzaamheden voor de aanleg van glasvezel internet in Utrecht Noord Oost starten in november 2021 en zijn naar verwachting in november 2022 klaar. Vanaf dan kunnen alle huishoudens die een abonnement hebben afgesloten bij T-Mobile genieten van supersnel internet. 

Utrecht Zuid

De werkzaamheden voor de aanleg van glasvezel internet in Utrecht Zuid starten in augustus 2022 en zijn naar verwachting in januari 2023 klaar. Vanaf dan kunnen alle huishoudens die een abonnement hebben afgesloten bij T-Mobile genieten van supersnel internet.

Utrecht Noord West

29.000 huishoudens in Utrecht Noord-West krijgen toegang tot supersnel internet via glasvezel van Open Dutch Fiber. De huishoudens zijn verdeeld over de wijken Overvecht en Utrecht Noordwest. De werkzaamheden beginnen januari 2023

NIEUWS

Utrecht, 16 september - T-Mobile Nederland gaat samen met Open Dutch Fiber in twee delen van Utrecht supersnel internet via glasvezel aanbieden. In november 2021 start de aanleg. Eerst in De Meern en Veldhuizen en kort daarop gaat de eerste schop in de grond in het noordoostelijke deel van de stad onder andere in de wijken Tuindorp, Vogelenbuurt, Tuinwijk, Pijlsweerd, Zeeheldenbuurt, Lauwerecht en Wittevrouwen. In totaal worden bijna 30.000 huishoudens aangesloten. De werkzaamheden worden naar verwachting in het najaar van 2022 afgerond. 

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber is opgericht in april 2021 en bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring, vastberaden goed van start te gaan. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

1 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

icons/arrow Terug