Open Dutch Fiber Logo

Op zoek naar een leuke baan in de wereld van glasvezel?

Ons bedrijf is jong, de ambities groot! Naar talent zijn we altijd op zoek. Staat er geen vacature bij die past bij jouw kennis, wensen en ambitie(s)? We zien graag je sollicitatie tegemoet!

Partnermanager

(Fulltime - 40 uur)

Wat ga je doen?

Als Partnermanager zorg je ervoor dat de interface tussen de aannemer en ODF goed verloopt en dat problemen die in de bouw ontstaan op dagelijkse basis opgelost worden, op een structurele wijze. Jij bestuurt de realisatie van huisaansluitingen en je bent verantwoordelijk voor het aansluiten van klanten met een abonnement binnen de gestelde kaders (SLA).

Je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit:

·        Je bent verantwoordelijk voor één of meerdere aannemers;

·        Je hebt overzicht over wat er gebouwd moet worden, maakt planningen met de aannemer en geeft hierbij prioriteiten aan;

·        Je controleert de productie;

·        Je neemt correctieve maatregelen indien nodig;

·        Je stemt aantallen af;

·        Je lost problemen in de keten op;

·        Je zorgt dat de verschillende afdelingen binnen ODF met elkaar communiceren zodat problemen opgelost worden.

 

Met wie kom je te werken?

We zijn een ambitieus, energiek en resultaatgericht team, zetten samen de schouders eronder, dagen de markt uit en vinden werkplezier belangrijk! Je zit als spin in het web om binnen en buiten ODF de mensen aan elkaar te koppelen.

Wat breng je mee?

Wij zoeken een collega die samen met ons de belofte om Nederland van het snelste glasvezel-internet te voorzien gaat waarmaken en ervoor te zorgen dat alle woningen aangesloten gaan worden. Je hebt ervaring in projecten en affiniteit met productie draaien onder druk.

Functie eisen

·        HBO/academisch werk- en denkniveau;

·        Ervaring met administratieve werkzaamheden is een pre;

·        Ervaring in de bouw- en/of installatiebranche is een pre;

·        Ervaring met Excel is een must;

·        Je kunt goed zelfstandig werken;

·        Je bent nauwkeurig en neemt initiatief;

·        Je bent een doorzetter met slagkracht.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende baan binnen een klant gedreven organisatie die nog volop in ontwikkeling is. Bij Open Dutch Fiber stimuleren we jouw persoonlijke en professionele, ontwikkeling. Natuurlijk ontvang je marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Hoe kan je solliciteren?

Stuur jouw CV en motivatiebrief naar ODF Recruitment.      recruitment@opendutchfiber.nl

 

Service Coördinator

(Fulltime - 40 uur)

Wat ga je doen?

Als Service Coördinator ben jij het eerste aanspreekpunt voor bewoners, wooncoöperaties en VvE’s. Jij beantwoordt vragen over werkzaamheden, planningen en eventuele schademeldingen met betrekking tot het aanleggen van glasvezelkabels. Daarnaast monitor je de doorlooptijd van orders van internet providers en stuur jij op openstaande tickets binnen de gestelde service levels. Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben je in staat om klanten in één keer goed te helpen. Persoonlijke service, klantvriendelijkheid en inlevingsvermogen staan hierbij centraal.

Je taken en verantwoordelijkheden bestaan verder uit:

 • Je houdt ervan om (complexe) vraagstukken aan te pakken en doet dit met gemak via diverse kanalen.

 • Je bent een spin in het web en draagt zorg voor het tijdig uitzetten van vervolgacties naar interne en externe stakeholders.

 • Je informeert en enthousiasmeert bewoners over glasvezel.

 • Je denkt en werkt graag mee aan interne verbeteracties en procesverbeteringen.

 • Je vindt het leuk om meerdere ballen in de lucht te houden en legt daarbij gemakkelijk verbanden tussen verschillende werkprocessen.

Met wie kom je te werken?

We zijn een ambitieus, energiek en resultaatgericht team, zetten samen de schouders eronder, dagen de markt uit en vinden een leuke werksfeer ook heel belangrijk! Je schakelt veel met je collega’s van communicatie, bouw, stakeholder management en hoogbouw. Daarnaast heb je contact met de aannemers, wooncoöperaties en VvE’s voor afstemming en afhandelen van vraagstukken.

Wat breng je mee?

Wij zoeken een ervaren Service Coördinator die samen met ons de belofte om Nederland van het snelste glasvezel-internet te voorzien gaat waarmaken. Je bent positief en nieuwsgierig ingesteld, klantvriendelijk en kunt goed samenwerken met andere afdelingen, partners en stakeholders.

Door jouw persoonlijkheid en sociale capaciteiten zorg jij voor een goede samenwerking met collega’s en externe partners. Tot slot heb jij geen moeite om te werken in een continu veranderende omgeving en krijg jij energie van het oplossen van vraagstukken van bewoners.

Functie eisen

 • MBO + werk- en denkniveau

 • Goede communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling)

 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring

 • Geduldig en klantgericht

 • Kennis en ervaring in de telecombranche is een pré

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende baan binnen een klant gedreven organisatie die nog volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou de kans om aan te sluiten vanaf het begin en mee te bouwen aan de “techniek van de toekomst”. Bij Open Dutch Fiber wordt jouw professionele ontwikkeling gestimuleerd. En natuurlijk ontvang je marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur jouw sollicitatie en CV naar ODF Recruitment, recruitment@opendutchfiber.nl Eerst meer weten over de functie? Jeroen Dangremond (06 283 49 840) vertelt je er graag over. 

Backoffice medewerker hoogbouw

(Fulltime - 40 uur)

Wat ga je doen?

Als backoffice medewerker word je ingezet op het planningsproces van onze hoogbouw activiteiten. Je beheert daarbij diverse datastromen; je voert plandata in, doet checks op correctheid en past deze aan waar nodig. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ophalen van informatie voor diverse planningen. Je bewaakt de voortgang en hebt geregeld contact met de aanleg partners van ODF.

Je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • Je beheert verschillende data stromen;

 • Je controleert data en schouwdocumenten op correctheid;

 • Je hebt het overzicht en volgt de geplande maar niet afgemelde hoogbouw activiteiten;

 • Je beheert de prognose en voert checks uit op de planning;

 • Je controleert en beheert de afgesproken Hoogbouw capaciteit;

 • Je hebt dagelijks afstemming hierover met de stakeholders van ODF (aannemers, Woning Coöperaties).

Met wie kom je te werken?

We zijn een ambitieus, energiek en resultaatgericht team, zetten samen de schouders eronder, dagen de markt uit en vinden werkplezier belangrijk! Als backoffice medewerker ben je werkzaam binnen de afdeling Bouw. Je schakelt geregeld met je collega’s, stemt af met projectleiders en ondersteunt hen met het behalen van onze targets.

Wat breng je mee?

Wij zoeken een collega die samen met ons de belofte om Nederland van het snelste glasvezel-internet te voorzien gaat waarmaken. Je hebt interesse in techniek en houdt ervan om zelfstandig te werken. Je bent een spin in het web en draagt zorg voor het tijdig uitzetten van vervolgacties naar interne en externe stakeholders. Je denkt en werkt graag mee aan interne verbeteracties en procesverbeteringen. Je vindt het leuk om meerdere ballen in de lucht te houden en legt daarbij gemakkelijk verbanden tussen verschillende werkprocessen.  

Functie eisen

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;

 • Ervaring met administratieve werkzaamheden is een pre;

 • Ervaring met Excel is een pre;

 • Planburo ervaring is een must;

 • Je kunt goed zelfstandig werken;

 • Je bent nauwkeurig en neemt initiatief.

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende baan binnen een klant gedreven organisatie die nog volop in ontwikkeling is. Bij Open Dutch Fiber stimuleren we jouw persoonlijke, professionele, ontwikkeling. Natuurlijk ontvang je marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Hoe kan je solliciteren?

Stuur jouw CV en motivatiebrief naar ODF Recruitment recruitment@opendutchfiber.nl Wil je eerst meer weten over de functie? Dan vertelt Diederik van Dam je er graag mee over, +31 6 47372404.

Backoffice Operations

(Fulltime - 40 uur)

Wie zijn wij?

Open Dutch Fiber legt glasvezelnetwerken aan en beheert deze. Dat doen we al voor meer dan 1.100.000 huishoudens. De aanleg wordt uitgevoerd door ervaren aannemers.

Ons netwerk is een 'open netwerk'. Dat betekent dat alle providers die dat willen hierover diensten kunnen leveren aan hun klanten. Odido is in veel plaatsten de eerste provider die internet, televisie en telefonie levert over het glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber, maar ook providers als Fiber.nl, Trined en Freedom Internet leveren via delen van ons netwerk hun diensten.

Functie beschrijving

Als Backoffice Medewerker ben je een belangrijke schakel binnen het bedrijf. In deze functie zorg jij voor een juiste, tijdige en volledige administratieve afhandeling van alle aansluitingen in het netwerk, en voor een correcte opvolging bij storingen in het netwerk.

Je hebt dagelijks contact met diverse partijen, zowel intern en zeker ook extern. Prioriteiten stellen, klanten aansluiten en onze afnemers ontzorgen door proactief te handelen. Daar krijg je toch energie van?

Dit zijn jouw verantwoordelijkheden:

• Je werkt samen met de (externe) leveranciers en dienstverleners om de snelheid van leveringen en de kwaliteit van de geleverde diensten te waarborgen.

• Je zorgt dat alle afspraken voor jouw klanten (wekelijks/maandelijks) snel en vakkundig worden uitgevoerd. Dit waar nodig samen met de Projectleiders van ODF.

• Je ontzorgt onze klanten (Odido, ed.) bij foutieve administratie van onze aannemers.

• Waar mogelijk help je jouw collega’s, zij helpen jou zeker ook!

• Er samen met je collega’s weer een leuke productieve dag van te maken.

• De ODF klanten blij maken.

Vereisten

Je bent een klantgerichte persoon en je kunt goed samen werken met interne en externe partijen:

• Jij hebt MBO werk- en denkniveau;

• Bent leergierig, neemt initiatief en beschikt over een portie gezonde zelfstandigheid;

• Beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;

• Bent punctueel en schrikt niet terug van een beetje druk op de ketel;

• Een goede kennis van Microsoft-applicaties (zoals Excel & outlook) en IT-systemen in het algemeen;

• Je denkt proactief mee en blinkt uit in het plannen en organiseren;

• Kennis en ervaring in de telecombranche is een pré.

• Je hebt affiniteit met netwerk infrastructuur technieken en bij voorkeur ervaring met glasvezelnetwerken.

Wat biedt deze baan je

Een uitdagende baan binnen een klant gedreven organisatie die nog volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou de kans om aan te sluiten vanaf het begin en mee te bouwen aan de “techniek van de toekomst”. Bij Open Dutch Fiber wordt jouw professionele ontwikkeling gestimuleerd. En natuurlijk ontvang je marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur jouw sollicitatie en CV sturen ODF Recruitment, recruitment@opendutchfiber.nl.

Eerst meer weten over de functie? Marco Gums (0629543582) vertelt je er graag over.

Altijd op zoek naar talent

Denk jij van toegevoegde waarde te zijn voor ons bedrijf, maar staat er geen vacature bij die aansluit bij jouw kennis en ervaring? Dan komen we toch graag met je in contact. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Stuur een open sollicitatie