Open Dutch Fiber Logo

Op zoek naar een leuke baan in de wereld van glasvezel?

Ons bedrijf is jong, de ambities groot! Naar talent zijn we altijd op zoek. Staat er geen vacature bij die past bij jouw kennis, wensen en ambitie(s)? We zien graag je sollicitatie tegemoet!

Service Coördinator

(Fulltime - 40 uur)

Wat ga je doen?

Als Service Coördinator ben jij het eerste aanspreekpunt voor bewoners, wooncoöperaties en VvE’s. Jij beantwoordt vragen over werkzaamheden, planningen en eventuele schademeldingen met betrekking tot het aanleggen van glasvezelkabels. Daarnaast monitor je de doorlooptijd van orders van internet providers en stuur jij op openstaande tickets binnen de gestelde service levels. Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben je in staat om klanten in één keer goed te helpen. Persoonlijke service, klantvriendelijkheid en inlevingsvermogen staan hierbij centraal.

Je taken en verantwoordelijkheden bestaan verder uit:

 • Je houdt ervan om (complexe) vraagstukken aan te pakken en doet dit met gemak via diverse kanalen.

 • Je bent een spin in het web en draagt zorg voor het tijdig uitzetten van vervolgacties naar interne en externe stakeholders.

 • Je informeert en enthousiasmeert bewoners over glasvezel.

 • Je denkt en werkt graag mee aan interne verbeteracties en procesverbeteringen.

 • Je vindt het leuk om meerdere ballen in de lucht te houden en legt daarbij gemakkelijk verbanden tussen verschillende werkprocessen.

Met wie kom je te werken?

We zijn een ambitieus, energiek en resultaatgericht team, zetten samen de schouders eronder, dagen de markt uit en vinden een leuke werksfeer ook heel belangrijk! Je schakelt veel met je collega’s van communicatie, bouw, stakeholder management en hoogbouw. Daarnaast heb je contact met de aannemers, wooncoöperaties en VvE’s voor afstemming en afhandelen van vraagstukken.

Wat breng je mee?

Wij zoeken een ervaren Service Coördinator die samen met ons de belofte om Nederland van het snelste glasvezel-internet te voorzien gaat waarmaken. Je bent positief en nieuwsgierig ingesteld, klantvriendelijk en kunt goed samenwerken met andere afdelingen, partners en stakeholders.

Door jouw persoonlijkheid en sociale capaciteiten zorg jij voor een goede samenwerking met collega’s en externe partners. Tot slot heb jij geen moeite om te werken in een continu veranderende omgeving en krijg jij energie van het oplossen van vraagstukken van bewoners.

Functie eisen

 • MBO + werk- en denkniveau

 • Goede communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling)

 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring

 • Geduldig en klantgericht

 • Kennis en ervaring in de telecombranche is een pré

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende baan binnen een klant gedreven organisatie die nog volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou de kans om aan te sluiten vanaf het begin en mee te bouwen aan de “techniek van de toekomst”. Bij Open Dutch Fiber wordt jouw professionele ontwikkeling gestimuleerd. En natuurlijk ontvang je marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur jouw sollicitatie en CV naar ODF Recruitment, recruitment@opendutchfiber.nl Eerst meer weten over de functie? Jeroen Dangremond (06 283 49 840) vertelt je er graag over. 

Backoffice medewerker hoogbouw

(Fulltime - 40 uur)

Wat ga je doen?

Als backoffice medewerker word je ingezet op het planningsproces van onze hoogbouw activiteiten. Je beheert daarbij diverse datastromen; je voert plandata in, doet checks op correctheid en past deze aan waar nodig. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ophalen van informatie voor diverse planningen. Je bewaakt de voortgang en hebt geregeld contact met de aanleg partners van ODF.

Je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • Je beheert verschillende data stromen;

 • Je controleert data en schouwdocumenten op correctheid;

 • Je hebt het overzicht en volgt de geplande maar niet afgemelde hoogbouw activiteiten;

 • Je beheert de prognose en voert checks uit op de planning;

 • Je controleert en beheert de afgesproken Hoogbouw capaciteit;

 • Je hebt dagelijks afstemming hierover met de stakeholders van ODF (aannemers, Woning Coöperaties).

Met wie kom je te werken?

We zijn een ambitieus, energiek en resultaatgericht team, zetten samen de schouders eronder, dagen de markt uit en vinden werkplezier belangrijk! Als backoffice medewerker ben je werkzaam binnen de afdeling Bouw. Je schakelt geregeld met je collega’s, stemt af met projectleiders en ondersteunt hen met het behalen van onze targets.

Wat breng je mee?

Wij zoeken een collega die samen met ons de belofte om Nederland van het snelste glasvezel-internet te voorzien gaat waarmaken. Je hebt interesse in techniek en houdt ervan om zelfstandig te werken. Je bent een spin in het web en draagt zorg voor het tijdig uitzetten van vervolgacties naar interne en externe stakeholders. Je denkt en werkt graag mee aan interne verbeteracties en procesverbeteringen. Je vindt het leuk om meerdere ballen in de lucht te houden en legt daarbij gemakkelijk verbanden tussen verschillende werkprocessen.  

Functie eisen

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;

 • Ervaring met administratieve werkzaamheden is een pre;

 • Ervaring met Excel is een pre;

 • Planburo ervaring is een must;

 • Je kunt goed zelfstandig werken;

 • Je bent nauwkeurig en neemt initiatief.

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende baan binnen een klant gedreven organisatie die nog volop in ontwikkeling is. Bij Open Dutch Fiber stimuleren we jouw persoonlijke, professionele, ontwikkeling. Natuurlijk ontvang je marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Hoe kan je solliciteren?

Stuur jouw CV en motivatiebrief naar ODF Recruitment recruitment@opendutchfiber.nl Wil je eerst meer weten over de functie? Dan vertelt David van der Leun je er graag mee over, +31 (0) 26074387.

Fieldcoach

(Fulltime - 40 uur)

Open Dutch Fiber bouwt en beheert glasvezelnetwerken voor bewoners om die zo snel mogelijk toegang te bieden tot de modernste infrastructuur. We zijn vastberaden om de komende jaren meer dan 2 miljoen huishoudens te voorzien van supersnel glasvezel. Wil jij met ons bouwen aan het beste telecomnetwerk van Nederland? 

Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Fieldcoach train, begeleid en coach je de bureau's en de fieldagents die voor ODF bezig zijn met de verkoop van abonnementen op ons glasvezelnetwerk. Je zal de Sales Manager ondersteunen met de trainingen voor startende fieldagents, maar zorgt met name voor het verbeteren van de skills in het veld door de startende of minder presterende teams te begeleiden. Maar ook de resultaten van de top performers over te brengen op de anderen. Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben je in staat om de kwaliteit en resultaten van de bureau's te verbeteren. Je werkdag start om 11:00 uur.

Je taken en verantwoordelijkheden bestaan verder uit:

 • Begeleiden, coachen en trainen van deur aan deur verkopers in het werkgebied van ODF

 • Verantwoordelijk voor het verbeteren van de skills van startende en ervaren verkopers

 • Geven van vaardigheidstrainingen op individueel en teamniveau

 • Ervaringen uit het veld delen met teamleiders en Sales Manager

 • Input leveren voor procesverbeteringen.

Met wie kom je te werken?

We zijn een ambitieus, energiek en resultaatgericht team, zetten samen de schouders eronder, dagen de markt uit en vinden een leuke werksfeer ook heel belangrijk! Je schakelt veel met je collega’s van marketing communicatie en sales.

Wat breng je mee?

Wij zoeken een Fieldcoach die samen met ons de belofte om Nederland van het snelste glasvezel-internet te voorzien gaat waarmaken. Je bent positief en nieuwsgierig ingesteld, klantvriendelijk en kunt goed samenwerken met andere afdelingen en partners.

Door jouw persoonlijkheid en sociale capaciteiten zorg jij voor een goede samenwerking met collega’s en externe partners. Tot slot heb jij geen moeite om te werken in een continu veranderende omgeving en krijg jij energie van het verbeteren van vaardigheden van mensen en daardoor het resultaat.

Functie eisen

 • MBO+ werk- en denkniveau

 • Goede communicatieve vaardigheden

 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring

 • Geduldig en klantgericht

 • Kennis en ervaring in de telecombranche is een pré

 • Beschikbaarheid werkweek van 11:00-20:00 uur

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende baan binnen een klant gedreven organisatie die nog volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou de kans om aan te sluiten vanaf het begin en mee te bouwen aan de “techniek van de toekomst”. Bij Open Dutch Fiber wordt jouw professionele ontwikkeling gestimuleerd. En natuurlijk ontvang je marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Hoe kan je solliciteren?

Je kan jouw sollicitatie en CV sturen naar ODF Recruitment recruitment@opendutchfiber.nl Als je eerst meer wilt weten over de functie? Dan vertelt Evert-Jan van Swet je er graag meer over, telefoon: (06 46 73 33 34).

Altijd op zoek naar talent

Denk jij van toegevoegde waarde te zijn voor ons bedrijf, maar staat er geen vacature bij die aansluit bij jouw kennis en ervaring? Dan komen we toch graag met je in contact. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Stuur een open sollicitatie