Open Dutch Fiber Logo
Terug naar service & contact

Veelgestelde vragen over hoogbouw

Meer weten

Heb je een vraag over het glasvezelnetwerk in jouw wijk of woning? Waarschijnlijk vind je het antwoord op jouw vraag in onze lijst met veelgestelde vragen hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk dan bij alle veelgestelde vragen

Kijk op de Service & Contact pagina als je met ons in contact wil komen.

Hoogbouw

Vragen die specifiek over de aanleg in hoogbouw gaan.

We maken afspraken met jouw verhuurder of Vereniging van Eigenaren over het aansluiten van alle woningen in het pand. De aansluiting op het glasvezelnetwerk is gratis en verplicht je tot niets. Het is belangrijk dat alle bewoners meewerken. We voeren de glasvezelkabel in de meeste gevallen van beneden naar boven door de woningen. Geef alvast jouw toestemming voor de aansluiting. Dit doe je eenvoudig door jouw postcode en huisnummer in te voeren in de postcodecheck en het formulier dat verschijnt in te vullen.  

Woon je in een hoogbouwcomplex? Dan vragen we je om toch mee te werken. We voeren de glasvezelkabel door de woningen en hebben daarom toegang nodig tot alle woningen in het complex. De aansluiting is gratis en verplicht je tot niets. Geef alvast jouw toestemming voor de aansluiting. Dit doe je eenvoudig door jouw postcode en huisnummer in te vullen in de postcodecheck en het formulier dat verschijnt in te vullen.