Open Dutch Fiber Logo
Terug naar service & contact

Veelgestelde vragen over toestemming geven

Meer weten

Heb je een vraag over het glasvezelnetwerk in jouw wijk of woning? Waarschijnlijk vind je het antwoord op jouw vraag in onze lijst met veelgestelde vragen hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk dan bij alle veelgestelde vragen

Kijk op de Service & Contact pagina als je met ons in contact wil komen.

Toestemming

Om het glasvezelkastje in jouw woning te monteren hebben we toestemming nodig.

Na het geven van jouw toestemming ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken voor de installatie van het glasvezelaansluitpunt. Onze installatiemonteur bekijkt samen met jou wat de beste plek is voor het aansluitpunt. In de meeste gevallen is dat de meterkast, of de plek waar ook andere kabels het huis binnenkomen.

Ja, jouw verhuurder moet toestemming geven voor installatie van het glasvezelaansluitpunt in jouw woning. Wij doen ons best om voor de start van de werkzaamheden in jouw straat afspraken hierover te maken met jouw verhuurder.  

We hebben toestemming nodig om in jouw woning een glasvezelaansluitpunt te installeren. Toestemming geven is eenvoudig en kan via de postcodecheck op onze website. Je vult hier jouw postcode en huisnummer in en vervolgens wat gegevens in het formulier. De gegevens die je met ons deelt, geven wij door aan onze aannemer zodat er een afspraak met je gepland kan worden voor de installatie van het glasvezelaansluitpunt in jouw woning.