Glasvezel beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in en krijg direct te zien wat de status op jouw adres is.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

17.000 huishoudens in Assen krijgen Glasvezel

In Assen worden de wijken Peelo, Marsdijk, Noorderpark, Pittelo en Lariks voorzien van glasvezel. De werkzaamheden starten in november 2022. Naar verwachting zullen de eerste huishoudens al begin 2023 worden aangesloten.

NIEUWS

Assen, 10 november 2022 - T-Mobile Nederland gaat samen met Open Dutch Fiber nu ook in de Assen supersnel internet via glasvezel aanbieden. In totaal kunnen ruim 17.000 huishoudens in Assen daar straks gebruik van maken. Naar verwachting hebben de eerste huishoudens al vanaf begin 2023 toegang tot internet via glasvezel met up- en downloadsnelheden tot 1 Gigabit per seconde (Gbps). Open Dutch Fiber en T-Mobile sluiten opnieuw een groot gebied aan op glasvezel en leveren hiermee een substantiële bijdrage aan de verdere digitalisering van Nederland.

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring. Opgericht in 2021 en vastberaden goed van start te gaan. Wij leggen glasvezelnetwerken aan en beheren deze. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

1 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

icons/arrow Terug