Glasvezel op jouw adres in Haarlem?

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

Start aanleg glasvezel in Haarlem zuidwest

In totaal 16.000 huishoudens verdeeld over de wijken Ramplaankwartier, Houtvaartkwartier, Zijlwegkwartier en Haarlemmerhoutkwartier worden de aankomende maanden aangesloten op glasvezel. We informeren bewoners samen met Odido over de werkzaamheden. 

Startsein voor glasvezel in Haarlem

Goed nieuws! Circa 28.000 huishoudens in het zuidoostelijke deel van Haarlem worden aangesloten op glasvezel. Begin september starten we in de eerste wijk in de Zuiderpolder. Daarna volgt de Amsterdamse buurt en gaan we stapsgewijs alle wijken in Haarlem Zuidoost toegang geven tot supersnel glasvezel.

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber is opgericht in april 2021 en bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring, vastberaden goed van start te gaan. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

2 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

NIEUWS

Open Dutch Fiber start aanleg supersnel glasvezel netwerk in Haarlem Zuidoost

Haarlem, 12 juli 2021 - Odido en Open Dutch Fiber gaan internet via glasvezel aanbieden aan circa 28.000 huishoudens in Haarlem. Het startsein voor de aanleg in het zuidoostelijke deel van Haarlem is vandaag gezamenlijk gegeven door Michel Rog, wethouder van Financiën, Sport en Openbare ruimte, Johan van den Branden, directeur Network Design Odido, en Michael Griffioen, CEO van Open Dutch Fiber. Begin september starten Odido en Open Dutch Fiber met de aanleg. Daarna wil Open Dutch Fiber ook andere wijken in Haarlem aansluiten. Dit netwerk is eind 2022 klaar.

icons/arrow Terug