Glasvezel beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in en krijg direct te zien wat de status is op jouw adres.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

32.000 Roosendaalse huishoudens straks voorzien van supersnel internet

Eind januari 2022 starten de werkzaamheden en in april 2022 worden de eerste woningen aangesloten. Wethouder Cees Lok is blij met de overeenkomst: “Voor de particulieren en bedrijven in het stadsgebied van Roosendaal, is het belangrijk dat ook zij de snelle verbinding via glasvezel krijgen. Het is te verwachten dat thuis straks een belangrijke werkplek gaat worden. De bedrijven hebben steeds meer behoefte aan een steeds snellere en betrouwbare verbinding. En veel jongeren zullen met hun games ook wel blij zijn met snel internet.”

NIEUWS

Odido en Open Dutch Fiber starten aanleg glasvezel in Roosendaal

32.000 Roosendaalse huishoudens straks voorzien van supersnel internet

Roosendaal, 15 december 2021 - Odido gaat samen met Open Dutch Fiber nu ook in Roosendaal supersnel internet via glasvezel aanbieden. Het startsein voor de aanleg is gezamenlijk gegeven door beide partijen. Ook Cees Lok, wethouder Economie, was hierbij aanwezig. Eind januari starten Odido en Open Dutch Fiber met de aanleg in een groot aantal wijken: Centrum, West, Oost, Noord, Kortendijk, Langdonk en Groot Kroevenen Tolberg. Maar liefst 32.000 huishoudens in Roosendaal kunnen straks gebruik maken van supersnel internet via glasvezel.


Dit zijn wij

Open Dutch Fiber bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring. Opgericht in 2021 en vastberaden goed van start te gaan. Wij leggen glasvezelnetwerken aan en beheren deze. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

2 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

icons/arrow Terug