Glasvezel beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in en krijg direct te zien wat de status op jouw adres is.


Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

Ruim 11.000 huishoudens in Voorschoten krijgen Glasvezel

De werkzaamheden starten in januari 2023 in de wijken Noord-Hofland, Adegeest, Krimwijk, Vlietwijk, Nassauwijk, Centrum, Bloemenwijk, Bijdorp, Starrenburg en Boschgeest. Naar verwachting kunnen de eerste huishoudens vanaf april 2023 gebruikmaken van internet via glasvezel

NIEUWS

Voorschoten, 9 januari 2023 - In Voorschoten krijgen ruim 11.000 huishoudens toegang tot supersnel internet via glasvezel van Open Dutch Fiber en Odido. Naar verwachting kunnen de eerste huishoudens vanaf april 2023 gebruikmaken van internet via glasvezel met up- en downloadsnelheden tot 1 Gigabit per seconde (Gbps). Open Dutch Fiber en Odido sluiten hiermee opnieuw een groot gebied aan op glasvezel en leveren hiermee een substantiële bijdrage aan de verdere digitalisering van Nederland.

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring. Opgericht in 2021 en vastberaden goed van start te gaan. Wij leggen glasvezelnetwerken aan en beheren deze. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

2 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

icons/arrow Terug