Glasvezel beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in...

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

16.000 huishoudens in Woerden krijgen glasvezel

De in totaal 16.000 huishoudens zijn verdeeld over de wijken West, Midden en Oost. De werkzaamheden beginnen in juli 2022 en bewoners worden door Odido en Open Dutch Fiber geïnformeerd over deze werkzaamheden. Naar verwachting worden de eerste huishoudens in oktober 2022 aangesloten.

In Woerden krijgen 16.000 huishoudens toegang tot supersnel internet via glasvezel van Odido en Open Dutch Fiber. Naar verwachting kunnen de eerste huishoudens vanaf oktober 2022 gebruikmaken van internet via glasvezel met up- en downloadsnelheden tot 1 Gigabit per seconde (Gbps). Open Dutch Fiber en Odido sluiten hiermee opnieuw een groot gebied aan op glasvezel en leveren hiermee een substantiële bijdrage aan de verdere digitalisering van Nederland.

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring. Opgericht in 2021 en vastberaden goed van start te gaan. Wij leggen glasvezelnetwerken aan en beheren deze. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

2 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

icons/arrow Terug