Glasvezel beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in...

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

Meer dan 17.500 huishoudens in Hellevoetsluis krijgen glasvezel

De in totaal 17.839 huishoudens zijn verdeeld over de wijken Nieuw-Helvoet, Nieuwenhoorn, RavenseHoek, Den BonsenHoek, De Kooistee, De Struyten, Hellevoet en Centrum. De werkzaamheden starten in mei 2022 en in augustus 2022 worden de eerste woningen aangesloten. Bewoners die te maken krijgen met de werkzaamheden voor de aanleg van glasvezel worden op de hoogte gebracht door Odido en Open Dutch Fiber.

NIEUWS

Hellevoetsluis, 3 mei 2022 - Odido gaat samen met Open Dutch Fiber supersnel internet via glasvezel aanbieden bij ruim 17.500 huishoudens in Hellevoetsluis. Naar verwachting kunnen de eerste huishoudens vanaf augustus 2022 gebruikmaken van internet via glasvezel met up- en downloadsnelheden tot 1 Gigabit per seconde (Gbps). Open Dutch Fiber en Odido sluiten hiermee opnieuw een groot gebied aan op glasvezel en leveren hiermee weer een substantiële bijdrage aan de verdere digitalisering van Nederland.

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring. Opgericht in 2021 en vastberaden goed van start te gaan. Wij leggen glasvezelnetwerken aan en beheren deze. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

1 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

icons/arrow Terug