icons/icon-fb-chat

Contact opnemen?

Kom je ergens niet uit of heb je een vraag / opmerking voor ons?

Heb je al een glasvezel aansluiting?

DBG 1

Veelgestelde vragen

Glasvezel is krachtig internet waarbij data via vezels van glas met de snelheid van het licht wordt uitgewisseld. Dit gaat met een knipperende laser, een slimme techniek zodat je met glasvezel supersnel kunt internetten. Vanwege de hoge snelheid en bandbreedte is glasvezel het netwerk van vandaag én de toekomst. Want alleen glasvezel kan de stijgende datavraag in ons land aan. Dit betrouwbare netwerk hapert geen moment en zorgt ervoor dat al je apparaten snel en stabiel internet hebben.

Open Dutch Fiber legt het glasvezelnetwerk aan en beheert deze, maar biedt zelf geen abonnementen aan. Dit doen providers. Omdat het netwerk van Open Dutch Fiber open is, kunnen verschillende providers hun diensten aanbieden en bepaal je zelf de provider naar keuze.

Het nieuwe glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber is open. Dit betekent dat je zelf kunt kiezen bij welke provider je een abonnement afsluit. T-Mobile is de eerste aanbieder op ons glasvezelnetwerk. Kijk op https://www.t-mobile.nl/thuis/internet/glasvezel om te zien wat zij je aanbieden.

Klaar voor de toekomst

We verbruiken steeds meer data. Voor het streamen van series, films en muziek. Of voor online gamen, videobellen en slimme apparaten in huis. Daarom hebben we in Nederland een netwerk nodig dat deze enorme groei aankan. Met een aansluiting op het glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber haal je supersnel en stabiel internet in huis.