icons/icon-fb-chat

Contact opnemen?

Kom je ergens niet uit of heb je een vraag / opmerking voor ons?

Heb je al een glasvezel aansluiting?

Veelgestelde vragen

Het nieuwe glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber is open. Dit betekent dat je zelf kunt kiezen bij welke provider je een abonnement afsluit. T-Mobile is de eerste aanbieder op ons glasvezelnetwerk. Kijk op https://www.t-mobile.nl/thuis/internet/glasvezel om te zien wat zij je aanbieden.

Na het geven van je toestemming ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken voor de installatie van het glasvezelaansluitpunt. Onze installatiemonteur bekijkt samen met jou wat de beste plek is voor het aansluitpunt. In de meeste gevallen is dat de meterkast, of de plek waar ook andere kabels het huis binnenkomen.

Zodra het mogelijk is om diensten zoals internet, televisie en telefonie, af te sluiten, ontvang je bericht en een mooi aanbod van T-Mobile. Je bent echter tot niets verplicht.

Klaar voor de toekomst

We verbruiken steeds meer data. Voor het streamen van series, films en muziek. Of voor online gamen, videobellen en slimme apparaten in huis. Daarom hebben we in Nederland een netwerk nodig dat deze enorme groei aankan. Met een aansluiting op het glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber haal je supersnel en stabiel internet in huis.